Svane vs jensen

Jeg og damen skal kjøpe ny seng. Hva vil folk her inne anbefale? Møbelringen har Svane Hilton til 12.

Svane Excellent vs Wonderland Scala innlegg 20. Anbefal meg en god seng innlegg 20. Jensen, Wonderlan Svane eller rett og slett IKEA. Fellesforum › Anonymforum Bufret 26.

Bare usikker på hvem jeg skal velge! Bør jeg ha medium når jeg er rundt kg eller fast? Kontinentalseng – anbefalinger ? Noen som har Svane Intelligel-seng? Hvor mye kostet sengen deres? Da jeg hadde helgejobb på Bohus kjøpte jeg en jensen ambasadør kontinental.

Med IntelliGel-madrassene til Svane finnes det kun én madrass, . Ny seng – Ekornes Svane verdt prisen? Har vurdet en Svane fra Ekornes med intelligel Zenit.

Ifølge salgssjef Ann Iren Skogheim hos Svane Madrasser er det kombinasjonen. Svane Zenit Madrass er laget av det nye materialet . I klassen for kontinentalmadrasser var det to med. Her er Jensens Royal best, men verken denne eller madrassen fra Svane fikk bedre enn . Med dårlig rygg hadde jeg absoultt gått for Svane zefir eller zenit. Som med så mye annet, hvis du holder deg til de bedre merkene, for eksempel Bedrenætter, Drømmelan Svane og så videre, har du . Har du problemer med skuldre eller rygg som må tas hensyn til ved kjøp av ny seng? Stort og tidsriktig utvalg på madrasser og senger!

Dokumentert kvalitet og trygge garantier. Svane Chill kontinental 150×200. Svane Charm kontinental 150x2cm. Spørsmålet er da hva kona sier til en seng til 15.

Jensen Nova Basic kontinental 120x2cm.