Male tv benk

TV – benk trukket med tre lag stoff. Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den samme fremgangsmåten! Jeg skal male en gammel furubenk.

Var litt usikker på om jeg skulle male den eller ikke. Slik kan du med en finér plate fornye tv – benken din! Veldig flott og sikkert kjempe fin og male hvit.

I dag har jeg gitt Ikea tv – benken min en liten makeover, og det var faktisk.

Jotun Pure interiørbeis fargen drivved), malekost , . Skal egentlig kjøpe ny tvbenk , men prøver først å fornye den gamle litt. Burde jeg pusse og male eller burde jeg spraye den? Jeg har nok slått meg til ro med at jeg ikke kan få den slik møbler blir levert, men . Den er lav og lang, har malt den kvit, men har lyst på en annen farge. Vi har også pyntet på den gamle TV benken vår. Vi freshet opp den gamle hvite med fine marmorplater og hvite ben.

Resultatet var slett ikke værst. Gjenstår noe småting, men snart er .

Det var ganske lyst da jeg kjøpte det, men nå har det gulnet veldig. Hvordan male kittet vindu 00:27. Annet (Lyd og bilde): titta rundt etter.

The wall above the TV was just nake and it looked very. Var inne og måtte bytte en av . Males og sette på knotter var den store planen for denne tv benken. TV-stuen oppe har glassvegg mot stuen nede.