Bittamis design for strikkelystne

Her er et utvalg av mine strikkemønstre, både . Er du på fb og liker godt håndarbeid bør du melde deg inn der, da får du tilgang på . Boka er rikt illustrert med tydelige strikkemønstre, og med fotografier og tegninger. Bittas design for strikkelystne. Og på toppen av det hele så har jeg funnet ei gruppe som . Mønster til disse klutene har jeg lastet ned fra . Bogen er rigt illustreret med tydelige strikkemønstre.

Her var det en dame som hadde samme farge liggende og . Og innimellom strikkingen så må jeg . Etiketter: bittamis design, foto, garn, heldige meg, jooosa, sokker, strikke sokker med projo, strikking. Jeg har nemlig jubileum, og det må jo feires. Ellen Lande Gossners vakre fotografier illustrerer . Hjemmegjorte kluter er nyttige men også en perfekt gave.

Visar inlägg taggade med bittamis design. Design bloggen din – velg mellom mange ferdige maler på Nouw,. Vier er en busk, derfor valgte jeg et lys . Du finner henne også på Ravelry. En innholdsrik oppskriftsbok for deg som vil strikke sokker, enten du har strikke- erfaring eller er en nybegynner.

I gruppa mi: Bittamis design for strikkelystne ,. Har ei kjempeflott facebookside, Bittamis Design for strikkelystne. Facebookforumet Bittamis design for strikkelystne har over 0ivrige medlemmer. Ellen Lande Gossners vakre fotografier illustrerer oppskriftene i boka.